Administratie

Elke organisatie heeft een administratie. En nergens is deze dezelfde. Soms ligt het accent op gegevensverwerking, soms op registratie, en elders weer op documentatie. Hoe complex of eenvoudig uw administratie ook is, het is van belang dat de hulpmiddelen die u daarvoor heeft, voldoen. Maar al te vaak sluit het administratiepakket waarmee wordt gewerkt niet of niet volledig aan bij de administratie zoals u die voor ogen heeft. Standaardpakketten overladen u met mogelijkheden die u helemaal niet gebruikt.

Your Wish software

Met Your Wish Software bent u op voorhand verzekerd van een pakket dat bij uw organisatie past. U zult efficiƫnter en prettiger werken, bij elke administratieve handeling opnieuw. En niet zelden geeft een goed administratiepakket een positieve impuls aan de totale bedrijfsorganisatie.

Maatwerk

Maatwerk betekent bij ons dat u de software voor 100% zult kunnen gebruiken. De wensen van uw organisatie en medewerkers vormen de basis van het pakket dat wij bouwen. Niets meer, niets minder. Wij maken daarbij gebruik van standaard software producten, zodat u altijd van ondersteuning verzekerd bent: door ons of door anderen. Het is uw keus. Immers...
Wij maken niet zomaar software, wij maken uw software.

Lees verder wie u al voorgingen.